Rakennuspalvelut lujalla otteella

Muotti-, valu- ja raudoitustyöt, muuraustyöt sekä timpurityöt Helsingissä, Vantaalla
Turussa ja Tampereella

KH-TYÖT OY on rakentajasi, kun tarvitset osaavaa rakennuspalvelua urakkaasi. Autamme talosi perustustöissä, julkisivujen muurauksissa, kiviasennuksissa ja kaikentyyppisissä timpuritöissä. Rakentaminen lähtee aina sinun toiveistasi ja tarpeistasi. Kun rakennustyöt tehdään ammattitaidolla, lopputulos on kestävä ja alan standardit täyttävä onnistunut kokonaisuus.

Muottityöt, valutyöt ja raudoitustyöt

Teemme muotti-, valu- ja raudoitustyöt, joilla saavutetaan tukeva sekä laadukas lopputulos rakennuksesi perustuksille. Muotit valmistetaan tarkoilla mitoilla kestäviksi ja tiiviiksi, jotta valutettava betoni pysyy muodossaan. Valumuotit tehostavat rakentamista ja niillä saadaan nopeasti luja betoniperustus, lattia sekä seinät. Muotit ovat myös helposti muunneltavissa rakennuskohteen mukaan. 

Teemme myös raudoitustyöt sekä lattia- ja seinävalut. Raudoitukset asennamme rakennuksen kuormituksen mukaan annetuilla mitoilla. Valuissa pidämme puolestaan huolen, että lopputulos on tasainen ja käyttämämme betoni laadukasta. 

Muuraustyöt 

Teemme muuraustyöt uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin. Teemme muun muassa rakennusten perusmuuraukset, muuraamme myös väliseinät ja julkisivut. Muurauksessa käytämme rakennuksen vaatimaa teknikkaa ja materiaaleja, joilla saadaan vahvaa jälkeä. Kun muuraustyöt hoidetaan kunnolla ammattilaistemme voimin, rakentamista voi jatkaa turvallisesti.

Julkisivumuuraukset toteutamme myös huolellisesti valitsemillasi materiaaleilla. Teemme muuraussuunnitelman, saumaukset, ladonnan sekä muut tarvittavat työvaiheet huolellisesti, jotta lopputulos kestää parhaalla mahdollisella tavalla aikaa ja vuodenaikojen vaihteluja. 

Timpurityöt

Osaavilta työntekijöiltämme onnistuvat kaikentyyppiset timpurityöt. Rakennamme terassit pihasi kruunuksi, aidat turvaamaan kotipihasi ja piharakennukset tarpeesi mukaan. Teemme puuverhoilut, asennamme ikkunat ja ovet, rakennamme saunat. Korjaamme uutta ja rakennamme vanhaa. Voit pyytää meidät osaksi toteuttamaan tietyn osa-alueen rakennusurakassasi tai voimme olla mukana suuremmissakin projekteissa. 

Haluamme palvella jokaista rakentamista tarvitsevaa asiakaslähtöisesti. Kun kerrot meille toiveesi, me vierailemme rakennuskohteessasi, teemme arvioin työstä ja teemme sinulle tarjouksen. Työt suoritamme aina luotettavasti, huolellisesti suunniteltuina ja sovituissa aikatauluissa joko tuntityönä tai urakkana.

Ota yhteyttä, kun tarvitset rakentamisen moniosaajaa!