KH-TYÖT OY - rakennusalan ammattilainen  

Laadukkaat rakennustyöt Helsingissä, Vantaalla, Turussa ja Tampereella

KH-TYÖT OY on monipuolisia rakennuspalveluja tarjoava yritys. Olemme toimineet Suomessa vuodesta 2005 palvellen erilaisissa rakennusurakoissa sekä sisä- että ulkokohteissa.

Rakennuspalveluihimme kuuluvat 

  • Muottityöt, valutyöt ja raudoitustyöt
  • Pihakivetystyöt
  • Muuraustyöt
  • Timpurityöt

Kutsu meidät osaksi rakennusprojektiasi. Monipuolisen palvelumme ansiosta voimme tehdä kattavasti tarvitsemiasi rakennustöitä. Hoidamme perustuksille laadukkaat muotti-, valu- ja raudoitustyöt. Lattiavalut, seinävalut ja sokkelinmuottivalut tehdään lujalla otteella niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Käytämme korkealaatuisia rakennusmateriaaleja ja tukevia muotteja, joilla saadaan kestävä lopputulos. 

Hoidamme myös pihakivetystyöt pihamaille ja kulkureiteille. Teemme kauniit pihakivetykset ja asennamme näyttävät graniittiverhoukset sekä kivisokkelit taloosi. Taitavissa käsissämme onnistuvat myös julkisivumuuraukset ja väliseinien muuraukset.

Mitä tahansa rakennuspalvelua tarvitset, saat meiltä. Terassit, aidat, varastot ja muut rakennus- sekä saneeraustyöt tehdään aina sovitussa aikataulussa ja huolellisella otteella. Esitä toiveesi, me vierailemme kohteessasi, teemme tarjouksen ja suoritamme työn puolestasi. 

Ota yhteyttä, kun tarvitset rakentamisen moniosaajaa!